Modele Formulare & Documente

Mai multe informatii

Agent comercial

reducere 17%

Selectati documentele dorite:
Fisa postului, Fisa pentru evaluarea performantelor individuale, Evaluarea riscurilor profesionale: TOATE documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Agent comercial (cod COR ver. 6 ISCO 08: 332401, cod vechi COR ver. 5 ISCO 88: 342101)
Documentele sunt redactate de specialistii nostrii respectand cerintele Codului muncii actualizat 2015, Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 (actualizata 2015) si raspund tuturor cerintelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati cu datele dvs. si sa le listati la imprimanta. Pentru Demo-Modele si alte detalii apasati pe meniurile de mai sus.
->> Informatii privind modalitatea de comanda, plata si livrarea produselor
Pentru nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de contact.

Nivel de studii: 3, studii medii, liceale sau postliceale
Codul COR 332401
Functia/Meseria: Agent comercial
Incadrare conform CLASIFICARII OCUPATIILOR DIN ROMANIA (2015):
Grupa majora: 3 Tehnicieni si alti specialisti din domeniul tehnic
Tehnicienii si alti specialisti din domeniul tehnic indeplinesc, de obicei, sarcinile tehnice si cele similare legate de activitatea de cercetare si de aplicarea conceptelor stiintifice sau artistice si a metodelor operationale, precum si de reglementarile guvernamentale sau de afaceri.
Subgrupa majora: 33 Specialisti in servicii administrative si asimilati
Specialistii din servicii administrative si asimilatii indeplinesc, de obicei, sarcini tehnice legate de aplicarea practica a cunostintelor privind contabilitatea financiara si a problemelor de tranzactie, calcule matematice, dezvoltarea resurselor umane, vanzarea si cumpararea de instrumente financiare, sarcini specializate de secretariat, indeplinirea si aplicarea normelor (regulilor) guvernamentale specifice. De asemenea, sunt inclusi lucratorii care furnizeaza servicii de afaceri, cum ar fi servicii de vamuire, planificarea de conferinte, servicii de plasare a fortei de munca, cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare sau de marfuri cu ridicata si care actioneaza ca agenti pentru atleti si artisti.
Grupa minora: 332 Agenti si brokeri in vanzari si aprovizionare
Agentii si brokerii in vanzari si aprovizionare reprezinta companiile, guvernele si alte organizatii in activitatea de cumparare si vanzare de marfuri, bunuri, asigurari, transport si alte servicii pentru unitati industriale, profesionale, comerciale sau de alta natura sau actioneaza ca agenti independenti pentru a aduce impreuna cumparatorii si vanzatorii de marfuri si servicii.
Grupa de baza: 3324 Brokeri comerciali
Brokerii comerciali cumpara sau vand marfuri si servicii de transport maritim al marfurilor, de obicei in vrac, in numele companiei acestora sau pentru clienti, pe baza de comision.Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:Cine e Online

Acum sunt 11 vizitatori online.