Modele Formulare & Documente

Mai multe informatii

Agent servicii client

reducere 17%

Selectati documentele dorite:
Fisa postului, Fisa pentru evaluarea performantelor individuale, Evaluarea riscurilor profesionale: TOATE documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Agent servicii client (cod COR ver. 6 ISCO 08: 333907, cod vechi COR ver. 5 ISCO 88: 342907)
Documentele sunt redactate de specialistii nostrii respectand cerintele Codului muncii actualizat 2015, Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 (actualizata 2015) si raspund tuturor cerintelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati cu datele dvs. si sa le listati la imprimanta. Pentru Demo-Modele si alte detalii apasati pe meniurile de mai sus.
->> Informatii privind modalitatea de comanda, plata si livrarea produselor
Pentru nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de contact.

Nivel de studii: 3, studii medii, liceale sau postliceale
Codul COR 333907
Functia/Meseria: Agent servicii client
Incadrare conform CLASIFICARII OCUPATIILOR DIN ROMANIA (2015):
Grupa majora: 3 Tehnicieni si alti specialisti din domeniul tehnic
Tehnicienii si alti specialisti din domeniul tehnic indeplinesc, de obicei, sarcinile tehnice si cele similare legate de activitatea de cercetare si de aplicarea conceptelor stiintifice sau artistice si a metodelor operationale, precum si de reglementarile guvernamentale sau de afaceri.
Subgrupa majora: 33 Specialisti in servicii administrative si asimilati
Specialistii din servicii administrative si asimilatii indeplinesc, de obicei, sarcini tehnice legate de aplicarea practica a cunostintelor privind contabilitatea financiara si a problemelor de tranzactie, calcule matematice, dezvoltarea resurselor umane, vanzarea si cumpararea de instrumente financiare, sarcini specializate de secretariat, indeplinirea si aplicarea normelor (regulilor) guvernamentale specifice. De asemenea, sunt inclusi lucratorii care furnizeaza servicii de afaceri, cum ar fi servicii de vamuire, planificarea de conferinte, servicii de plasare a fortei de munca, cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare sau de marfuri cu ridicata si care actioneaza ca agenti pentru atleti si artisti.
Grupa minora: 333 Agenti de servicii comerciale
Agentii de servicii comerciale stabilesc contacte pentru a vinde diverse servicii comerciale cum ar fi spatiul de publicitate in mass-media, desfasoara activitati vamale pentru a se asigura ca documentele necesare sunt in ordine, informeaza persoanele in cautarea unui loc de munca despre locurile de munca vacante, realizeaza activitati de mediere intre lucrator si angajator, aranjeaza contracte pentru atletii de performanta, animatori si artisti, precum si pentru publicarea de carti, productia de piese de teatru sau inregistrarea, interpretarea si vanzarea de muzica, planifica si organizeaza conferinte si evenimente similare.
Grupa de baza: 3339 Agenti de servicii comerciale neclasificati in grupele de baza anterioare
Aceasta grupa de baza cuprinde agentii de servicii comerciale neclasificati in alta parte in grupa minora 333 – Agenti de servicii comerciale. De exemplu, grupa de baza include pe cei care stabilesc contracte de afaceri, vand servicii comerciale, cum ar fi spatiu publicitar in mass-media, aranjeaza contracte pentru atleti de performanta, animatori si artisti, pentru publicarea de carti, productia de piese de teatru sau de inregistrari, interpretari si vanzari de muzica si vanzari de proprietati si bunuri prin licitatie.Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:Cine e Online

Acum sunt 13 vizitatori online.