Modele Formulare & Documente

Mai multe informatii

Amanetar

reducere 17%

Selectati documentele dorite:
Fisa postului, Fisa pentru evaluarea performantelor individuale, Evaluarea riscurilor profesionale: TOATE documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Amanetar (cod COR ver. 6 ISCO 08: 421301, cod vechi COR ver. 5 ISCO 88: 421401)
Documentele sunt redactate de specialistii nostrii respectand cerintele Codului muncii actualizat 2015, Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 (actualizata 2015) si raspund tuturor cerintelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati cu datele dvs. si sa le listati la imprimanta. Pentru Demo-Modele si alte detalii apasati pe meniurile de mai sus.
->> Informatii privind modalitatea de comanda, plata si livrarea produselor
Pentru nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de contact.

Nivel de studii: 2, studii medii
Codul COR 421301
Functia/Meseria: Amanetar
Incadrare conform CLASIFICARII OCUPATIILOR DIN ROMANIA (2015):
Grupa majora: 4 Functionari administrativi
Functionarii administrativi inregistreaza, organizeaza, arhiveaza, evalueaza si realizeaza prelucrarea informatiilor, efectueaza lucrari de secretariat privind operatiunile financiare (de casa), aranjamente de calatorie, solicitari de informatii si intalniri.
Subgrupa majora: 42 Functionari in serviciul cu publicul
Functionarii in serviciul cu publicul trateaza cu clientii in legatura cu organizarea de calatorii, operatiunile financiare (monetare), cererile de informatii, programarea intalnirilor, operarea centralelor telefonice si se ocupa de intervievarea pentru anchete sau pentru completarea aplicatiilor de eligibilitate pentru servicii.
Grupa minora: 421 Casieri, operatori la ghiseu si asimilati
Casierii, operatorii la ghiseu si asimilatii acestora realizeaza operatiuni monetare in unitati legate de serviciile bancare, serviciile postale, de pariuri sau jocuri de noroc, serviciile de amanetare si colectare a datoriilor.
Grupa de baza: 4213 Agenti la case de amanet si birouri de imprumut nebancare
Agentii la casele de amanet si birourile de imprumut nebancare imprumuta bani pentru obiectele amanetate sau pentru proprietatile depuse ca garantie.

Cine e Online

Acum sunt 26 vizitatori online.