Modele Formulare & Documente

Mai multe informatii

Bucatar-sef

reducere 17%

Selectati documentele dorite:
Fisa postului, Fisa pentru evaluarea performantelor individuale, Evaluarea riscurilor profesionale: TOATE documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Bucatar-sef (cod COR ver. 6 ISCO 08: 343403, cod vechi COR ver. 5 ISCO 88: 349304)
Documentele sunt redactate de specialistii nostrii respectand cerintele Codului muncii actualizat 2015, Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 (actualizata 2015) si raspund tuturor cerintelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati cu datele dvs. si sa le listati la imprimanta. Pentru Demo-Modele si alte detalii apasati pe meniurile de mai sus.
->> Informatii privind modalitatea de comanda, plata si livrarea produselor
Pentru nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de contact.

Nivel de studii: 3, studii medii, liceale sau postliceale
Codul COR 343403
Functia/Meseria: Bucatar-sef
Incadrare conform CLASIFICARII OCUPATIILOR DIN ROMANIA (2015):
Grupa majora: 3 Tehnicieni si alti specialisti din domeniul tehnic
Tehnicienii si alti specialisti din domeniul tehnic indeplinesc, de obicei, sarcinile tehnice si cele similare legate de activitatea de cercetare si de aplicarea conceptelor stiintifice sau artistice si a metodelor operationale, precum si de reglementarile guvernamentale sau de afaceri.
Subgrupa majora: 34 Alti specialisti in domeniul juridic, social si cultural
Alti specialisti in domeniul juridic, social, cultural indeplinesc sarcini tehnice legate de aplicarea practica a cunostintelor referitoare la serviciile juridice, asistenta sociala, cultura, prepararea produselor alimentare, sport si religie.
Grupa minora: 343 Alti specialisti in domeniul artistic, cultural si culinar
Alti specialisti din domeniul artistic, cultural si culinar combina aptitudinile creative si cunostintele tehnice si culturale in activitatea de preluare si prelucrare a fotografiilor; proiectarea si executarea decorurilor pentru teatru, vitrine (afisaje) de magazin si interioare de locuinte; pregatirea obiectelor pentru prezentare; intretinerea colectiilor din biblioteci si din galerii, a inregistrarilor si sistemelor de catalogare; crearea de meniuri, prepararea si prezentarea produselor alimentare; acorda sprijin pentru productiile de teatru, film si televiziune, precum si in alte domenii artistice si culturale.
Grupa de baza: 3434 Bucatari sefi
Bucatarii sefi concep meniuri, creeaza feluri de mancare si supravegheaza planificarea, organizarea, pregatirea si gatirea felurilor de mancare in cadrul hotelurilor, restaurantelor si al altor locuri unde se serveste masa, la bordul navelor, trenurilor de pasageri si in gospodariile private.

Cine e Online

Acum sunt 7 vizitatori online.