Modele Formulare & Documente
Scafandru greu
35,00 lei  29,00 lei
, economisiti 17.14%
Operator barocamera
35,00 lei  29,00 lei
, economisiti 17.14%
Scafandru salvator
35,00 lei  29,00 lei
, economisiti 17.14%

Mai multe informatii

Incarcator-descarcator

reducere 17%

Selectati documentele dorite:
Fisa postului, Fisa pentru evaluarea performantelor individuale, Evaluarea riscurilor profesionale: TOATE documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Incarcator-descarcator (cod COR ver. 6 ISCO 08: 933301, cod vechi COR ver. 5 ISCO 88: 933003)
Documentele sunt redactate de specialistii nostrii respectand cerintele Codului muncii actualizat 2015, Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 (actualizata 2015) si raspund tuturor cerintelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati cu datele dvs. si sa le listati la imprimanta. Pentru Demo-Modele si alte detalii apasati pe meniurile de mai sus.
->> Informatii privind modalitatea de comanda, plata si livrarea produselor
Pentru nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de contact.

Nivel de studii: 1, studii generale-necalificat
Codul COR 933301
Functia/Meseria: Incarcator-descarcator
Incadrare conform CLASIFICARII OCUPATIILOR DIN ROMANIA (2015):
Grupa majora: 9 Muncitori necalificati
Muncitorii necalificati executa sarcini simple si de rutina care necesita folosirea uneltelor manuale si depunerea unui efort fizic considerabil.
Subgrupa majora: 93 Muncitori necalificati in industria extractiva, constructii, industria prelucratoare si transporturi
Muncitorii necalificati in industria extractiva, constructii, industria prelucratoare si transporturi efectueaza manual sarcini simple si de rutina in industria extractiva, constructii, industria prelucratoare, transport si operatiuni de depozitare si actionare vehicule si masini cu tractiune animala si cu actionare umana.
Grupa minora: 933 Muncitori necalificati in transporturi si depozitarea marfurilor
Muncitorii necalificati in transporturi si depozitarea marfurilor conduc biciclete si vehicule similare, conduc vehicule cu tractiune animala pentru a transporta pasageri sau bunuri, conduc utilaje cu tractiune animala, transporta manual marfuri si bagaje si depoziteaza marfa pe rafturi.
Grupa de baza: 9333 Manipulanti de marfa
Manipulantii de marfa indeplinesc sarcini cum ar fi: de ambalare, transport, incarcare si descarcare a mobilierului si a altor articole de uz casnic sau incarcare si descarcare a navelor si aeronavelor ori transporta si stivuiesc manual marfuri in diverse depozite.

Cine e Online

Acum sunt 8 vizitatori online.