Modele Formulare & Documente

Mai multe informatii

Motorist la motoagregate si masini in silvicultura (Tafist)

reducere 17%

Selectati documentele dorite:
Fisa postului, Fisa pentru evaluarea performantelor individuale, Evaluarea riscurilor profesionale: TOATE documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Motorist la motoagregate si masini in silvicultura (Tafist)(cod COR ver. 6 ISCO 08: 834103, cod vechi COR ver. 5 ISCO 88: 833103)
Documentele sunt redactate de specialistii nostrii respectand cerintele Codului muncii actualizat 2015, Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 (actualizata 2015) si raspund tuturor cerintelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati cu datele dvs. si sa le listati la imprimanta. Pentru Demo-Modele si alte detalii apasati pe meniurile de mai sus.
->> Informatii privind modalitatea de comanda, plata si livrarea produselor
Pentru nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de contact.

Nivel de studii: 2, studii medii
Codul COR 834103
Functia/Meseria: Motorist la motoagregate si masini in silvicultura (Tafist)
Incadrare conform CLASIFICARII OCUPATIILOR DIN ROMANIA (2015):
Grupa majora: 8 Operatori la instalatii si masini; asamblori de masini si echipamente
Operatorii la instalatii si masini, asamblorii de masini si echipamente actioneaza si supravegheaza masini si echipamente industriale si agricole la fata locului sau dirijeaza de la distanta prin telecomanda, conduc trenuri, autovehicule, utilaje si echipamente mobile sau asambleaza produse din parti componente conform specificatiilor si procedurilor precizate. Activitatea desfasurata, in principal, necesita experienta si cunoasterea masinilor si echipamentelor industriale si agricole, precum si abilitatea de a face fata vitezei de functionare a masinilor si de a se adapta la inovatiile tehnologice.
Subgrupa majora: 83 Conducatori de vehicule si operatori la instalatii si utilaje mobile
Conducatorii de vehicule si operatorii la instalatiile si utilaje mobile conduc trenurile si autovehiculele sau actioneaza si supravegheaza masinile si echipamentele industriale si agricole ori executa sarcini specifice la bordul navelor si altor ambarcatiuni de apa.
Grupa minora: 834 Operatori la instalatii si utilaje mobile
Operatorii la instalatiile si utilajele mobile conduc, actioneaza si supravegheaza instalatiile si echipamentele motorizate cu destinatie speciala utilizate pentru curatarea sau pregatirea terenului, excavarea, transportarea si imprastierea de pamant, piatra si materiale similare, ridicarea si mutarea de obiecte grele.
Grupa de baza: 8341 Operatori de masini agricole si forestiere
Operatorii de masini agricole si forestiere conduc, actioneaza si supravegheaza unul sau mai multe tipuri de masini si echipamente mobile motorizate cu destinatie speciala utilizate in activitatile agricole, horticole si forestiere.

Cine e Online

Acum sunt 32 vizitatori online.