Modele Formulare & Documente

Mai multe informatii

Muncitor necalificat in agricultura

reducere 17%

Selectati documentele dorite:
Fisa postului, Fisa pentru evaluarea performantelor individuale, Evaluarea riscurilor profesionale: TOATE documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Muncitor necalificat in agricultura (cod COR ver. 6 ISCO 08: 921302, cod vechi COR ver. 5 ISCO 88: 921103)
Documentele sunt redactate de specialistii nostrii respectand cerintele Codului muncii actualizat 2015, Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 (actualizata 2015) si raspund tuturor cerintelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati cu datele dvs. si sa le listati la imprimanta. Pentru Demo-Modele si alte detalii apasati pe meniurile de mai sus.
->> Informatii privind modalitatea de comanda, plata si livrarea produselor
Pentru nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de contact.

Nivel de studii: 1, studii generale-necalificat
Codul COR 921302
Functia/Meseria: Muncitor necalificat in agricultura
Incadrare conform CLASIFICARII OCUPATIILOR DIN ROMANIA (2015):
Grupa majora: 9 Muncitori necalificati
Muncitorii necalificati executa sarcini simple si de rutina care necesita folosirea uneltelor manuale si depunerea unui efort fizic considerabil.
Subgrupa majora: 92 Muncitori necalificati in agricultura, silvicultura si pescuit
Muncitorii necalificasi in agricultura, silvicultura si pescuit executa sarcini simple si de rutina in productia de culturi si intretinerea efectivelor de animale, se ocupa cu cultivarea si intretinerea gradinilor si parcurilor, exploatarea si ingrijirea (conservarea) padurilor si desfasoara activitati in domeniul acvaculturii si pescuitului.
Grupa minora: 921 Muncitori necalificati in agricultura, silvicultura si pescuit
Muncitorii necalificati in agricultura, silvicultura si pescuit executa sarcini simple si de rutina in productia de culturi si intretinerea efectivelor de animale, se ocupa cu cultivarea si intretinerea gradinilor si parcurilor, exploatarea si intretinerea padurilor, si desfasoara activitati in domeniul acvaculturii si pescuitului.
Grupa de baza: 9213 Muncitori necalificati in ferme mixte
Muncitorii necalificati in ferme mixte executa sarcini simple si de rutina in productia agricola de culturi vegetale si in cresterea animalelor din ferme.

Cine e Online

Acum sunt 10 vizitatori online.