Modele Formulare & Documente
Specialist sisteme de calificare
35,00 lei  29,00 lei
, economisiti 17.14%
Specialist resurse umane
35,00 lei  29,00 lei
, economisiti 17.14%
Consilier vocational
35,00 lei  29,00 lei
, economisiti 17.14%

Mai multe informatii

Paznic de vanatoare

reducere 17%

Selectati documentele dorite:
Fisa postului, Fisa pentru evaluarea performantelor individuale, Evaluarea riscurilor profesionale: TOATE documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Paznic de vanatoare (cod COR ver. 6 ISCO 08: 622401, cod vechi COR ver. 5 ISCO 88: 615401)
Documentele sunt redactate de specialistii nostrii respectand cerintele Codului muncii actualizat 2015, Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 (actualizata 2015) si raspund tuturor cerintelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati cu datele dvs. si sa le listati la imprimanta. Pentru Demo-Modele si alte detalii apasati pe meniurile de mai sus.
->> Informatii privind modalitatea de comanda, plata si livrarea produselor
Pentru nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de contact.

Nivel de studii: 2, studii medii
Codul COR 622401
Functia/Meseria: Paznic de vanatoare
Incadrare conform CLASIFICARII OCUPATIILOR DIN ROMANIA (2015):
Grupa majora: 6 Lucratori calificati in agricultura, silvicultura si pescuit
Lucratorii calificati in agricultura, silvicultura si pescuit se ocupa cu cresterea si recoltarea culturilor de camp sau cu plantarea de arbori si arbusti, culegerea de fructe de padure si plante salbatice, cresterea (reproductia), ingrijirea ori vanarea animalelor, producerea unei game diversificate de produse prin cresterea animalelor, cultivarea, intretinerea (conservarea) si exploatarea padurilor, cresterea sau capturarea pestilor, cultivarea ori recoltarea diferitelor specii (forme de viata) acvatice in scopul de a asigura hrana, adapost si venituri pentru ei si familiile lor.
Subgrupa majora: 62 Lucratori calificati in silvicultura, pescuit si vanatoare
Lucratorii calificati in silvicultura, pescuit si vanatoare, orientati catre piata, planifica, organizeaza si efectueaza activitati pentru cultivarea, conservarea si exploatarea padurilor naturale si a celor plantate, cresterea, reproducerea si prinderea pestilor, vanarea si capturarea animalelor in capcane, pentru vanzare sau livrare in mod regulat catre cumparatorii cu ridicata, organizatii specializate ori in piete.
Grupa minora: 622 Lucratori in domeniul pescuitului si vanatorii
Lucratorii in domeniul pescuitului si vanatorii se ocupa cu inmultirea, cresterea si prinderea pettilor, vanarea si capturarea animalelor pentru vanzare sau livrare in mod regulat catre cumparatorii cu ridicata, organizatii specializate ori in piete.
Grupa de baza: 6224 Lucratori in domeniul vanatorii
Lucratorii din domeniul vanatorii se ocupa cu capturarea si uciderea mamiferelor, pasarilor sau reptilelor, in principal pentru carne, piele, pene si alte produse, pentru vanzare sau livrare in mod regulat catre cumparatorii cu ridicata, organizatii specializate ori in piete.

Cine e Online

Acum sunt 15 vizitatori online.