Modele Formulare & Documente

Mai multe informatii

Receptionist

reducere 17%

Selectati documentele dorite:
Fisa postului, Fisa pentru evaluarea performantelor individuale, Evaluarea riscurilor profesionale: TOATE documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Receptionist (cod COR ver. 6 ISCO 08: 422601, cod vechi COR ver. 5 ISCO 88: 422207)
Documentele sunt redactate de specialistii nostrii respectand cerintele Codului muncii actualizat 2015, Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 (actualizata 2015) si raspund tuturor cerintelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati cu datele dvs. si sa le listati la imprimanta. Pentru Demo-Modele si alte detalii apasati pe meniurile de mai sus.
->> Informatii privind modalitatea de comanda, plata si livrarea produselor
Pentru nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de contact.

Nivel de studii: 2, studii medii
Codul COR 422601
Functia/Meseria: Receptionist
Incadrare conform CLASIFICARII OCUPATIILOR DIN ROMANIA (2015):
Grupa majora: 4 Functionari administrativi
Functionarii administrativi inregistreaza, organizeaza, arhiveaza, evalueaza si realizeaza prelucrarea informatiilor, efectueaza lucrari de secretariat privind operatiunile financiare (de casa), aranjamente de calatorie, solicitari de informatii si intalniri.
Subgrupa majora: 42 Functionari in serviciul cu publicul
Functionarii in serviciul cu publicul trateaza cu clientii in legatura cu organizarea de calatorii, operatiunile financiare (monetare), cererile de informatii, programarea intalnirilor, operarea centralelor telefonice si se ocupa de intervievarea pentru anchete sau pentru completarea aplicatiilor de eligibilitate pentru servicii.
Grupa minora: 422 Agenti in centre de informare
Agentii in centrele de informare furnizeaza informatii clientilor sau obtin informatii personal, prin telefon sau prin alte mijloace electronice, cum ar fi e-mailul, in legatura cu organizarea de calatorii, descrierea de produse sau servicii ale unei organizatii, inregistrarea si intampinarea oaspetilor si vizitatorilor, stabilirea de intalniri, conectarea apelurilor telefonice si colectarea informatiilor de la respondentii la sondaje sau din aplicatiile pentru servicii.
Grupa de baza: 4226 Receptioneri (exclusiv in domeniul hotelier)
Receptionerii (exclusiv in domeniul hotelier) primesc si intampina vizitatorii, clientii sau oaspetii si raspund la intrebarile si solicitarile acestora, stabilind inclusiv intalniri.Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:Cine e Online

Acum sunt 8 vizitatori online.