Modele Formulare & Documente

Mai multe informatii

Sef sectie

reducere 17%

Selectati documentele dorite:
Fisa postului, Fisa pentru evaluarea performantelor individuale, Evaluarea riscurilor profesionale: TOATE documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Sef sectie (cod COR ver. 6 ISCO 08: 121903, cod vechi COR ver. 5 ISCO 88: 122949)
Documentele sunt redactate de specialistii nostrii respectand cerintele Codului muncii actualizat 2015, Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 (actualizata 2015) si raspund tuturor cerintelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati cu datele dvs. si sa le listati la imprimanta. Pentru Demo-Modele si alte detalii apasati pe meniurile de mai sus.
->> Informatii privind modalitatea de comanda, plata si livrarea produselor
Pentru nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de contact.

Nivel de studii: -, nedefinit
Codul COR 121903
Functia/Meseria: Sef sectie
Incadrare conform CLASIFICARII OCUPATIILOR DIN ROMANIA (2015):
Grupa majora: 1 Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori
Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si de asemenea formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.
Subgrupa majora: 12 Conducatori in domeniul administrativ si comercial
Conducatorii din domeniul administrativ si comercial planifica, organizeaza, coordoneaza direct si controleaza activitatile financiare, administrative, de resurse umane, politica de planificare, cercetare si dezvoltare, publicitate si relatii publice precum si activitatile de vanzare si de marketing ale intreprinderilor sau organizatiilor, ori ale intreprinderilor care furnizeaza astfel de servicii pentru alte organizatii sau intreprinderi.
Grupa minora: 121 Directori de intreprinderi si conducatori din domeniul administrativ
Directorii de intreprinderi si conducatorii din domeniul administrativ planifica, organizeaza, conduc, controleaza si coordoneaza activitatile financiare, administrative, de resurse umane, politice, de planificare ale organizatiilor sau ale intreprinderilor care furnizeaza astfel de servicii pentru alte organizatii ori intreprinderi.
Grupa de baza: 1219 Directori de intreprinderi si conducatori din domeniul administrativ neclasificati in grupele de baza anterioare
Aceasta grupa de baza include servicii de afaceri si managerii administrativi care nu sunt clasificati in grupele de baza anterioare din grupa minora 121 - Directori de intreprinderi si conducatori din domeniul administrativ.

Cine e Online

Acum sunt 16 vizitatori online.