Modele Formulare & Documente

Mai multe informatii

Supraveghetor noapte (invatamant)

Nou

Selectati documentele dorite:Fisa postului, Fisa pentru evaluarea performantelor individuale, Evaluarea riscurilor profesionale: TOATE documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Supraveghetor noapte (invatamant) (cod COR ver. 6 ISCO 08: 962911, cod vechi COR ver. 5 ISCO 88: 915208)
Documentele sunt redactate de specialistii nostrii respectand cerintele Codului muncii actualizat 2015, Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 (actualizata 2015) si raspund tuturor cerintelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati cu datele dvs. si sa le listati la imprimanta. Pentru Demo-Modele si alte detalii apasati pe meniurile de mai sus.
->> Informatii privind modalitatea de comanda, plata si livrarea produselor
Pentru nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de contact.

Nivel de studii: 1, studii generale-necalificat
Codul COR 962911
Functia/Meseria: Supraveghetor noapte (invatamant)
Incadrare conform CLASIFICARII OCUPATIILOR DIN ROMANIA (2015):
Grupa majora: 9 Muncitori necalificati
Muncitorii necalificati executa sarcini simple si de rutina care necesita folosirea uneltelor manuale si depunerea unui efort fizic considerabil.
Subgrupa majora: 96 Muncitori in salubritate si alti lucratori necalificati
Muncitorii din salubritate si alti lucratori necalificati colecteaza gunoiul din cladiri, curti, strazi si alte locuri publice, pastreaza curate strazile si alte locuri publice sau executa munci ocazionale pentru gospodarii private ori alte unitati.
Grupa minora: 962 Alti muncitori necalificati
Alti muncitori necalificati livreaza mesaje si transporta pachete, colecteaza bani si aprovizioneaza automatele, citesc contoarele, colecteaza apa si lemne de foc, colecteaza si emit bilete pentru parcare sau alte evenimente.
Grupa de baza: 9629 Muncitori necalificati neclasificati in grupele de baza anterioare
Aceasta grupa de baza cuprinde muncitorii necalificati care nu sunt clasificati in alta parte in grupa majora 9 - Muncitori necalificati. De exemplu, grupa de baza include persoanele care emit si colecteaza tichete de parcare sau de intrare, pastreaza obiectele personale predate la garderoba si asigura asistenta in cadrul evenimentelor de divertisment.

Cine e Online

Acum sunt 8 vizitatori online.