Modele Formulare & Documente
Designer pagini web (studii medii)
35,00 lei  29,00 lei
, economisiti 17.14%
Medic medicina generala
35,00 lei  29,00 lei
, economisiti 17.14%
Medic rezident
35,00 lei  29,00 lei
, economisiti 17.14%

Mai multe informatii

Femeie de serviciu

reducere 17%

Selectati documentele dorite:
Fisa postului, Fisa pentru evaluarea performantelor individuale, Evaluarea riscurilor profesionale: TOATE documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Femeie de serviciu (cod COR ver. 6 ISCO 08: 911201, cod vechi COR ver. 5 ISCO 88: 913201)
Documentele sunt redactate de specialistii nostrii respectand cerintele Codului muncii actualizat 2015, Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 (actualizata 2015) si raspund tuturor cerintelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati cu datele dvs. si sa le listati la imprimanta. Pentru Demo-Modele si alte detalii apasati pe meniurile de mai sus.
->> Informatii privind modalitatea de comanda, plata si livrarea produselor
Pentru nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de contact.

Nivel de studii: 1, studii generale-necalificat
Codul COR 911201
Functia/Meseria: Femeie de serviciu
Incadrare conform CLASIFICARII OCUPATIILOR DIN ROMANIA (2015):
Grupa majora: 9 Muncitori necalificati
Muncitorii necalificati executa sarcini simple si de rutina care necesita folosirea uneltelor manuale si depunerea unui efort fizic considerabil.
Subgrupa majora: 91 Personal casnic si de serviciu
Personalul casnic si de serviciu executa diferite sarcini in gospodarii private, hoteluri, birouri, spitale si alte unitati, precum si in aeronave, vagoane de trenuri, tramvaie si vehicule similare, cu scopul de a pastra interioarele, mobilierul si accesoriile curate, spala si calca manual articolele de imbracaminte si materialele textile.
Grupa minora: 911 Personal casnic si de serviciu la hoteluri si birouri
Personalul casnic si de serviciu la hoteluri si birouri matura, aspira praful, curata, lustruieste, ingrijeste si spala lenjeria de uz casnic, cumpara rezerve de uz casnic, efectueaza diferite sarcini cu scopul de a mentine curatenia si ordinea interioarelor si mobilierului hotelurilor, birourilor si altor unitati, precum si in aeronave, trenuri, autobuze si vehicule similare.
Grupa de baza: 9112 Personal de serviciu in birouri, hoteluri si alte institutii
Personalul de serviciu in birouri, hoteluri si alte institutii executa diferite sarcini de curatenie cu scopul de a mentine curate si ordonate interioarele si mobilierul din hoteluri, birouri si alte unitati, precum si in aeronave, trenuri, autobuze si vehicule similare.

Cine e Online

Acum sunt 5 vizitatori online.