Modele Formulare & Documente
Sef birou/serviciu financiar-contabilitate
35,00 lei  29,00 lei
, economisiti 17.14%
Manager financiar
35,00 lei  29,00 lei
, economisiti 17.14%

Mai multe informatii

Imbuteliator fluide sub presiune

reducere 17%

Selectati documentele dorite:
Fisa postului, Fisa pentru evaluarea performantelor individuale, Evaluarea riscurilor profesionale: TOATE documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Imbuteliator fluide sub presiune (cod COR ver. 6 ISCO 08: 932901, cod vechi COR ver. 5 ISCO 88: 932002)
Documentele sunt redactate de specialistii nostrii respectand cerintele Codului muncii actualizat 2015, Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 (actualizata 2015) si raspund tuturor cerintelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati cu datele dvs. si sa le listati la imprimanta. Pentru Demo-Modele si alte detalii apasati pe meniurile de mai sus.
->> Informatii privind modalitatea de comanda, plata si livrarea produselor
Pentru nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de contact.

Nivel de studii: 1, studii generale-necalificat
Codul COR 932901
Functia/Meseria: Imbuteliator fluide sub presiune
Incadrare conform CLASIFICARII OCUPATIILOR DIN ROMANIA (2015):
Grupa majora: 9 Muncitori necalificati
Muncitorii necalificati executa sarcini simple si de rutina care necesita folosirea uneltelor manuale si depunerea unui efort fizic considerabil.
Subgrupa majora: 93 Muncitori necalificati in industria extractiva, constructii, industria prelucratoare si transporturi
Muncitorii necalificati in industria extractiva, constructii, industria prelucratoare si transporturi efectueaza manual sarcini simple si de rutina in industria extractiva, constructii, industria prelucratoare, transport si operatiuni de depozitare si actionare vehicule si masini cu tractiune animala si cu actionare umana.
Grupa minora: 932 Muncitori necalificati in industria prelucratoare
Muncitorii necalificati in industria prelucratoare efectueaza manual diverse sarcini in industria prelucratoare, asista la activitatea operatorilor de masini si a asamblorilor si desfasoara activitati de sortare a produselor si de asamblare manuala a componentelor.
Grupa de baza: 9329 Muncitori necalificati in industria prelucratoare neclasificati in grupele de baza anterioare
Muncitorii necalificati in industria prelucratoare neclasificati in alta parte asista la activitatea operatorilor de masini si a asamblorilor si efectueaza o varietate de sarcini manuale in industria prelucratoare, exclusiv ambalarea si etichetarea produselor finite.

Cine e Online

Acum sunt 9 vizitatori online.